Kijelölésre alkalmas a kordonszalag

Kordonszalag

A különféle rendezvények szervezése, az elmúlt néhány évben egyre nagyobb teret kapott. A tavasz beköszöntésével, már kezdetét veszik a fesztiválok, falunapok és más hasonló szórakoztató jellegű események, amelyek kikapcsolódást biztosítanak a részvevőknek. Nincs egyszerű dolga a szervezőknek, de az biztos, hogy a számos kellék között, a kordonszalag elengedhetetlen kiegészítő. A jól ismert piros-fehér csíkozott kialakítással már sok helyen találkozhattunk.

Akadályok, balesetek helyszínén is gyakran összefuthatunk vele, de különféle megmérettető pályák ideiglenes kijelölését is ezzel szokták végezni. A kordonszalag könnyedén megvásárolható, akár online is, így nem kell külön szaküzletbe menni, hanem kényelmesen megoldható a rendelése.

A hagyományos 8 centiméter szélességű típust 100 méter hosszú tekercsekben értékesítik, így ehhez viszonyíthatunk, hogy pontosan hány darab ilyen kordonszalagra van szükségünk. 3 hónapon keresztül ellenáll a Nap káros ultraviola sugarainak és a különféle szennyeződések sem tapadnak meg rajta könnyedén.

Kijelölésre alkalmas a kordonszalag bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Filed under Egyéb