Hungaria pezsgő – az üvegbe zárt ünnep

Hungaria pezsgő

Hamarosan itt van életednek egy jeles eseménye, amit baráti vagy családi körben szeretnél megünnepelni, de még hiányzik valami, ami megkoronázná ezt az alkalmat? Akkor segítünk megtalálni a hiányzó láncszemet! A Hungaria pezsgő széles választékát tárjuk eléd, ami a hétköznapi pillanatokat is hangulatossá teszi. Mindez természetesen annak köszönhető, hogy nem egy hétköznapi italról van szó. Eleganciájával, különleges ízével, valamint egyedi aromájával a Hungaria pezsgő bárkit levesz a lábáról.

A hungariapezsgo.hu weboldalon megtalálhatod a száraz, félszáraz, félédes és édes pezsgőket egyaránt. A Hungaria Grand Cuvée Brut száraz pezsgő, amit főleg aperitif italként fogyasztható, kitűnő választás a grillezett ételekhez, valamint tengeri gyümölcsökhöz.

Az édesek közül a Hungaria Irsai Olivér Doux tökéletesen illik egy vacsora befejezéséhez, hiszen főleg gyümölcssaláták és desszertek kísérőjeként ajánlott fogyasztani. Az említett oldalra kattintva, nemcsak többet tudhatsz meg a Hungaria pezsgő palackozott csodáiról, hanem meg is rendelheted azokat.

Hungaria pezsgő – az üvegbe zárt ünnep bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Filed under Egyéb