Cerbona müzli almával vagy áfonyával

Cerbona müzli

Sokat hallunk arról, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás. Ennek ellenére nem sokan döntenek úgy, hogy valóban ennek megfelelően étkeznek. A Cerbona müzli egyszerre finom és ropogós. Az emésztése könnyűnek bizonyul.

Meg lehet enni tejjel, joghurttal, de akár magában is. A legtöbben reggelire vagy vacsorára fogyasztják. Nem kell vacakolni az elkészítésével, ezért akkor is megfelelő tápláléknak bizonyul, ha valaki éppen siet. A Cerbona müzli a Master Market oldalán áfonyás vagy almás ízesítésben vehető meg.

Néhány allergén anyagot tartalmaz, ezért erre érdemes odafigyelniük a vásárlóknak. A fent említett nagykereskedésből minimum 20 zacskónyi mennyiséget kell rendelni. Előnyös, ha több van belőle a polcon, hiszen a vevők imádják.

A gyerekek és a hölgyek különösen szívesen fogyasztják. A Cerbona müzli egyáltalán nem drága, ezért anyagi szempontból is érdemes a megrendelése mellett dönteni. Négyféle gabona (búza, kukorica, árpa, zab) található benne, éppen ezért nagyon laktatónak számít.

Cerbona müzli almával vagy áfonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Filed under Egyéb